Pimpa hemmakontoret med lysrörsarmatur med LED-ljus

16 augusti 2021 Mikael Barani

Hösten börjar allt mer svepa in över vår höga nord. Det märks inte minst i hur mycket det har regnat och blåst i många delar av Sverige under den senaste veckan.
Det känns som om det aldrig tar slut riktigt och det är svårt att föreställa sig att solen sken och stekte för bara någon vecka sedan.

Hemmakontor med extra allt

Med andra ord är det snabba ryck som råder här i vår del av världen och så har det ju också alltid varit. Är man ute efter solsken och värme under större delen av året är Norden helt enkelt fel del av klotet att bo på.
Vill man däremot ha fyra årstider och vackra växlingar dem emellan är det helt perfekt att bo häruppe.

Det gäller förstås att se till att man har både värme och ljus när kylan och mörkret väl slår till. Det bästa tillfället att ta tag i detta är just nu.
Till exempel kan du sätta in nytt lysrörsarmatur led inför hösten med tanke på att vi numera sitter hemma och arbetar. Det är skönt att kunna skapa ordentligt med ljus därhemma under arbetstimmarna som stundar framför datorn.

Hemmakontoret har nämligen blivit en integral del av många hem i de tider som vi lever i just nu. Idag vill man helst att detta ska finnas när man söker efter ett nytt hus att bo i.
Det är lika mycket plus i kanten som en öppen spis, även om det kanske inte värmer på samma sätt.

Ett litet tips: ska du sitta och jobba in på småtimmarna kan det vara klokt att även investera i ett par glasögon som blockerar blåljus. 
Ljuset från våra lampor imiterar nämligen dagsljus. När du sedan ska sussa kan det därför bli svårt för din kropp att ställa om till sömnläge när du väl lägger dig.

 

Fler nyheter

26 februari 2022

Låssmed låser upp