Finn nya sätt att leva på md avslappning på ett hotell i Tällberg

31 mars 2022 Mikael Barani

editorial

Vi lever i omtumlande tider då det kan kännas som om att världen bara blir allt svårare och svårare att första sig på. Den ena krisen avlöser den andra och det kan ibland upplevas som om att vi alla faktiskt lever mitt i något sorts dramatiskt filmmanus. 

Samtidigt rullar vardagen på med allt vad det innebär. Det finns saker som behöver göras och det råder inte någon brist på nya saker som dyker upp på schemat.

Att forma sin vardag

Om det känns som att det är för mycket kan det vara läge att faktiskt ta ett steg tillbaka. Det är något som vi också har insett i och med hemmakontorets tidevarv: det är fullt möjligt att hitta nya sätt att leva livet på. Det finns andra världen än att hela tiden stressa och jäkta.

Har man förmånen att kunna arbeta på distans finns det nämligen alla möjligheter till att prova på lite nya grepp i vardagen.

Varför inte ta in på ett hotell i Tällberg och unna sig lite spa och skön avslappning på Åkerblads Hotell där? 
Alla som någon gång har besökt denna smått magiska plats i Sverige vet att det finns ett lugn i att bara vara på plats i denna del av Dalarna. Det är som att dagarna går lite långsammare här och man får tillfälle att bara låta vardagen rinna av en genom en promenad längs Siljans strand.

spa

Naturligtivs förhöjs avslappning av en massage eller av att njuta av ett varmt bad i en bubbelpool. Att inna sig själv lite extra avslappning är aldrig fel, speciellt inte i dessa tider som sagt.

Det gäller också att komma ihåg att det oftast är möjligt att forma om sin vardag så att den passar ens tillvaro bättre. Bara för att saker länge har gjorts på ett sätt innebär det inte att de alltid måste göra på samma sätt.

Fler nyheter