En låssmed kan hjälpa till med allt från att öppna en kärvande dörr till att byta ut hela lås

21 januari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Att slarva bort sina nycklar är inte en ovanlig företeelse och de allra flesta av oss har nog någon gång insett att man kommit hem till ytterdörren utan att ha nycklarna med sig. Vissa gånger handlar det endast om att man har glömt dem på arbetet eller platsen där man kommer ifrån och kan enkelt ta sig tillbaka för att hämta dem. Andra gånger har man dock ingen aning om var de befinner sig och man behöver hjälp från en låssmed för att kunna ta sig in i bostaden. 

Ibland kan låssmeden behöva byta ut låset

Om det finns en risk för att nycklarna hamnar hos fel person som kan försöka ta sig in i hemmet utan lov så kan det vara säkrast att även be låssmeden byta ut låset. Man ska kunna känna sig så trygg som möjligt i sitt egna hem och att ha koll på var samtliga nycklar till låset befinner sig kan vara en viktig del i det.

Låssmed

Man kan även vara i akut behov av en låssmed om man råkat ut för ett inbrott. Har tjuvar lyckats ta sig genom dörren och in i hemmet så bör man byta ut låset. Detta för att låset förmodligen har förstörts, men det kan också vara bra att byta ut låset till ett som kan stå emot mer än vad det föregående klarade. En låssmed kan fixa så att man får ett säkert och välfungerande lås som förhoppningsvis gör att man inte behöver drabbas fler gånger av inbrott. 

En trygg låssmed i Stockholm

Är man i behov av låssmed i Stockholmsområdet så kan man vända sig till Låsman AB. Deras kompetenta låssmeder står redo att hjälpa till oavsett om man tappat bort sina nycklar, har haft inbrott eller om låset plötsligt strular. Låsman är en certifierad låssmed på Södermalm som tillhandahåller låsjour i hela Storstockholm dygnet runt. De kan kan bland annat hjälpa till med låsöppning, kopiering och tillverkning av extranycklar, reparation efter inbrott samt låsbyten. Mer information finns på https://www.lasman.se/.

Fler nyheter

26 februari 2022

Låssmed låser upp