Din bärgare i Stenungsund

05 december 2022 Alma Bareisyte

editorial

Du är på väg hem från en lyckad fest när du plötsligt får punktering. Eller kanske har du haft en olycka och behöver hjälp för att bära in bilen till verkstaden. Vad som än händer, så känns det alltid tråkigt med oförutsedda händelser som dessutom leder till förlorad tid, förstörd humör och extra kostnad som inte räknats med i någon budget.

Vad ska du tänka på vid kontakt med bärgningsbolaget

Efter flera samtal till både dina nära och kära och försäkringsbolag, återstår som oftast att bita i det sura äpplet och ordna en vägassistans. Detta ordnas antingen av ditt försäkringsbolag eller så kan du behöva kontakta det lokala bärgningsbolaget själv. Vid det initiala kontakten med bärgningsbolaget kan du behöva ange ett ärendenummer för ditt skadeärende som försäkringsbolaget startade samt vilket försäkringsbolag du har. Var även tydlig med din bils registreringsnummer samt beskriv noga din plats, eventuellt kan du ange koordinater för att förenkla. Bärgningsbolaget kommer att bekräfta både uppdrag och kostnad så du vet med tydlighet om du har någon självrisk eller ej.

bärgare stenungsund

Vad kostar det att bärga en bil

Bärgning ingår om du har minst en halvförsäkring. Då kan du få hjälp att bärga bilen om den skadats eller råkat ut för driftstopp som till exempel motorstopp eller punktering. Bärgningen kan vara i form av en självbärgare eller med transportbil till närmaste verkstad. Vid punktering och motorstopp kan du ofta få hjälp direkt på plats. Om du inte har någon försäkringsskydd så kan du räkna med en bärgning som ligger på ungefär 1 500 – 2 000 kronor.

Om du råkat ut för en olycka eller är i nöd i närheten av Stenungsund, ska du kontakta ett serviceinriktat bärgare som är både erfaren och har högsta betyd av kunder! Denna bärgare i Stenungsund hjälper dig med alla typer av bilproblem oavsedd nödsituation. För din trygghet så svarar de i 24 timmar om dygnet och har ett nära samarbete med alla typer av försäkringsbolag.

Fler nyheter