Professionella tandläkare i Kista

31 mars 2021 william eriksson

Det är intressant att titta lite närmare på hur man porträtterar tandvärk i serietidningar. Det finns flera exempel i bland annat Bamse där karaktärerna har lindat någon slags palestinasjal eller annan tunn halsduk runt kinden och halsen. Som om att det skulle hjälpa? Det är ungefär som att sätta ett plåster i pannan för att man har huvudvärk. 

Att syssla med sådana huskurer för tandvärk är lite märkligt. Det finns exempel på hur folk suger på en isbit när de har tandvärk. Det är möjligt att det vid tillfället där och då kan vara något smärtdämpande, men det är inte på något sätt någonting som kommer att hjälpa dig med tandproblemen i längden.  

Då är det enda alternativet att vända sig till en tandläkare, antingen Folktandvården eller ett privat alternativ. Googlesök på “Tandläkare Kista” för att se alternativ i din närhet och boka en tid istället för att hålla på med pseudovetenskapliga hemmalösningar. 

Du behöver inte ha ont 

En tandläkare på en riktig tandläkarmottagning har ordentliga instrument och verktyg för att putsa, reparera och stärka dina tänder. Där är det inga huskurer som gäller. Det får man åtminstone hoppas. Det låter ganska oprofessionellt annars. 

Föreställ dig till exempel att tandläkaren binder fast din tand i ena änden på en tråd och i handtaget på en dörr i andra änden. Förstår du var detta är på väg? Det är inte så man drar ut en tand på en läkarmottagning. 

Alla de där huskurerna kommer bara att missgynna dig. Det är bara ett alternativ som gäller vid tandvärk och det är, dessvärre, tandläkaren. Det kan gälla allt från akuta besvär till en visdomstand som håller på att växa ut. Båda två gör förskräckligt ont. Man vill bara skrika rakt ut i luften. Du behöver dock inte må sådär. Sluta läs och boka tandläkartiden på direkten!

Fler nyheter

26 februari 2022

Låssmed låser upp