Letar du efter en tandläkare i Järfälla?

27 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Det här med vikten av god tandhygien är någonting alla får höra otaliga gånger i livet. Sedan är det knappast någon hemlighet vad god tandhygien är och hur man bäst tar hand om sina tänder. Men trots att man bombarderas med information sedan barnsben om hur man ska ta hand om tänderna och hur viktigt det är, är det många som slarvar.

Ingen vill dock behöva gå till tandläkaren. Även om man kanske inte är rädd för att göra det finns det betydligt roligare saker att göra på dagarna än att sitta i tandläkarstolen. Men det är viktigt att man gör det innan man absolut måste gå dit. Det finns många tandläkare att välja bland. För dig som bor i Järfälla kan du bland annat kolla på magicaldental.se.

Om du vill undvika att behöva boka en akuttid för tandbesvär är det bästa du kan göra att gå på regelbundna undersökningar hos din tandläkare. Då upptäcks eventuella problem i god tid innan de hinner bli ett ännu större problem. Är det länge sen du senast gick på en undersökning är det en god idé att boka en tid så snart som möjligt.

 

Tandläkare Järfälla

 

Lägg grunden för en god tandhälsa

Det finns mycket en tandläkare kan hjälpa en med. De kan ordna proteser, kronor och broar, tandimplantat, rotfyllning, tandborttagning och tandskydd. Sen kan de så klart hjälpa till med estetisk tandvård så du får ett skinande vackert leende och blir av med fläckar på tänderna.

Fast den som kan göra mest för att dina tänder ska må bra är du själv. Det är ingen direkt konst utan det handlar mest om att vara konsekvent och borsta sina tänder samt använda tandtråd morgon och kväll. Sedan spelar ens diet naturligtvis roll. Det är inte bara du som gillar sötsaker utan det gör även tandtrollen. Lite sött någon gång då och då är okej, så länge det inte blir för mycket. 

Fler nyheter