Kontor byggda av kontorsmoduler

22 januari 2021 patrick pettersson

Kontorsmoduler är ett mycket enkelt och smidigt sätt att sätta samman ett kontor på ett dessutom mycket snabbt sätt. Till skillnad från de månader, och ofta dryga året, som det tar att bygga ett kontor som är platsbyggt kan det stå ett kontor bestående av moduler på plats inom bara några dagar. 

Därför är det många som väljer det sättet att skapa sin byggnad på, även om det oftast är för tillfälligt bruk. Det kan vara för att man bygger nytt eller renoverar och därmed behöver kontorsplatser under tiden. Men det kan även vara för att det befintliga kontoret inte räcker till utrymmesmässigt under en kortare eller längre tid. Därför kan moduler även utgöra exempelvis vanliga skolbyggnader.  

 

Koppla ihop efter behov

Förutom snabbheten som kännetecknar husmoduler så är det även lätt att välja precis hur man vill att huset ska se ut. Det finns många olika inredningar och funktioner i de moduler som man kan välja bland. Den vanligaste modulen är den som har ett kontor i varje ände med en gång som löper emellan. Med den modulen är det lätt att koppla samman ett kontor som kan bli hur långt som helst.  

 

 

Efter eget önskemål

Det går även att välja till moduler som är helt öppna och som kan användas som möteslokaler eller matsalar. Vill man ha flera våningar högt så går det utmärkt och även om man vill ha kontoret i vinkel eller annan form. 

Med ett kök, toaletter och duschrum är kontoret komplett och går att flytta in så fort alla inkopplingar är klara. Något som brukar gå på max en timme, beroende på hur stort kontoret är. Med ett kontor som är så flexibelt och som blir klart så pass snabbt är det många som väljer den typen av byggnad även om det rör sig om längre perioder.

Fler nyheter

26 februari 2022

Låssmed låser upp